İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 22
21.08.2021Tüm IlanlarSedef ÇAKARBartın Üniversitesi Adalet MYO 2021 mezunuyum. Okul dönemimde 2 ay kadar Yalova Adliyesinde staj yaptım, biraz deneyimim var. Komisyonda ve ağır ceza mahkemesi kaleminde stajımı yaptım. Bir hukuk bürosunda çalışmak için iş arıyorum.5397344376
19.08.2021Tüm IlanlarZeynep Akıncı1 yıllık stajımı tamamlamış bulunmaktayım. Avukat çalışana ihtiyacı olan meslektaşlarım bana ulaşabilirler.5305798206
15.08.2021Tüm IlanlarLeman ÇETİNBAŞMerhaba ben Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu mezunuyum. Adliye stajımı yaptım. Az çok tecrübem var. Şu an iş arıyorum. Başvurumun tarafınızca değerlendirilmesini arz ediyorum.5432854909
12.08.2021Tüm IlanlarDilan Çavuş SertaşarÇukurova Hukuk Fakültesinden 2020 yılında mezun oldum. Antalya da stajımı tamamlayarak ruhsatımı aldım. Tecrübe kazanabileceğim, dosya çeşitliliği olan bir avukatlık ofisinde çalışmak istiyorum.538760099
11.08.2021DiğerLatife ÇakmakAtaşehir Adıgüzel meslek yüksekokulu adalet bölümü mezunuyum. Yalova Kara Hukuk bürosunda Stajımı yaptım. Anlama kabiliyeti yüksek, eli çabuk, insan iletişimi yüksek ve özverili biriyim.5060973440
11.08.2021AvukatAv. Muhammet Cihan BİLİCİKırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2019 yılında mezun oldum. Bir yıllık avukatlık stajımı aktif olarak tamamladım.2020 yılı Ekim ayında ruhsatımı aldım. Bir hukuk ofisinde, mesleğim adına, kendime ve de çalışacağım ofise katkı sağlayabileceğim şekilde çalışmak istiyorum. Cv dahil diğer gerekli bilgiler için belirtilen iletişim numarasından iletişime geçebilirsiniz.5392415143
03.08.2021Tüm IlanlarFatma KARACAERMerhabalar, ben Fatma KARACAER. Yalova da ikamet etmekteyim. 21 yaşındayım. Sektereterlik, avukat asistanlığı, stajyer olarak iş aramaktayım. Baronuzda çalışmayı çok istiyorum. Eğitim durumum; Mardin Mesleki ve Teknik Anadolu Lsesinden Adalet bölümünden okul birinciliği ile mezun oldum. Munzur Üniveristesi Tunceli Meslek Yüksekokulu Adalet programından bölüm ikinciliği ile mezun oldum. Çalışma deneyimlerim; Mardin Adliyesi nde 6 aylık mesleki eğitim stajı aldım. Görev aldığım mahkemeler: Sulh hukuk mahkemesi ön büro dahil, Asliye hukuk ve Asliye ceza mahkemesi nde ön büro dahil çalıştım. Mardin Adliyesi nde Komisyon başkanlığında 3 aylık staj yaptım. Tunceli de Avukat Pınar Dokuz un bürosunda 3 aylık avukat asistanı olarak çalıştım. Becerilerim; Dosyalama ve arşivleme işlemlerini çok iyi durumda yapabilmekteyim. Klavye tekniğim hızlıdır. 10 parmak kullanma seviyesindeyim. Ofis programlarına oldukça hakimimdir. UYAP sistemi hakkında bilgilerim vardır, kullanmasınında eğitimini aldım.5531682371
28.07.2021Tüm IlanlarZeynep AkıncıYasal avukatlık stajımı tamamladım. Yanında çalışıp tecrübe kazanabileceğim bir ofis arıyorum.5305798206
14.07.2021OrtakAbdulmuhtalip Duran2020 yılı Selçuk üniversitesi mezunuyum , stajım bitmek üzere , yaş itibari ile işlerini yürütmekte zorlanan Veya kendine ortak arıyan bir avukat ile ortak olmak -çalışmak istiyorum . Kendim aslen Karslıyım , öğrencilik hayatıda dahil olmak üzere 4 yıllık iş deneyimim var , iletişim için GSM den ulaşır iseniz sevinirim .5527323676
05.07.2021DiğerMelisa DoğanYalova Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adalet programından Mezunum. Yalova Çınarcık Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü son sınıf öğrencisiyim pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim alıyoruz daha önce Yalova İcra Dairesi Müdürlüğü nde stajer memurluk yaptım ve M&T Hukuk Bürosunda kısa süreli sekreterlik çalışmam oldu. Tekrardan bir avukatın yanında çalışmak için bu ilanı oluşturdum. Yalova Barosuna CV imide bıraktım şimdiden teşekkür ederim.5364950210
01.07.2021Tüm IlanlarMensure yaşasınMerhaba , yasal stajımı başlatacağim bir hukuk bürosun arayışındayım ...ilginiz için teşekkür ederim.5427283880
29.06.2021StajyerMERT BİLİŞİKOfisimizde tam zamanlı çalışacak Stajyer Avukat arıyoruz.5353541357
28.06.2021AvukatŞeyda POYRAZMerhaba, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020 yılı mezunuyum. Adliye stajımın 8. ayındayım.Kendimi geliştirebileceğim ve stajımı tamamlayabileceğim bir büro aramaktayım.5342358201
24.06.2021AvukatFatih AÇIKELMerhabalar. Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden haziran ayında 2.91 AGNO ile mezun oldum. Stajımın ilk 6 ayında da çalışmak istiyorum. İlgilenen avukat abiablalarıma CV gönderebilir yahut talebe binaen yüz yüze görüşmeye gelebilirim. Herkese iyi çalışmalar dilerim. :5445540577
20.09.2021
AV. FEDAYİ DOĞRUYOL

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.