25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Baromuz ve Yalova Belediyesi iş birliği ile Av. Av. Şükran Eroğlu ve Aydeniz Alisbah Tuskan’ın konuşmacı olarak bulunduğu konferans 25 Kasım Cumartesi Günü Yalova Belediyesi Meclis Salonunda Gerçekleştirilmiştir.
KADIN AİLEYİ, AİLE TOPLUMU ŞEKİLLENDİRİR KADIN VE AİLEYİ KORUMAK DEVLETİN GÖREVİDİR. Kadınlarımız Doğduklarında bir sessizlik olan Kadınlarımız Kutsal sayılan ama katledilen Kadınlarımız Cennet ayakları altında olan ama ayaklar altına alınan. Bıraktığı tüm izlerle , yok edilse bile var olan .... Bu gün 25 Kasım Kadınlara Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü
Baromuz ve Yalova Belediyesinin işbirliği ile düzenlenen Kadına Şiddetle Mücadele Günü Kapsamında Düzenlenen Konferansa tüm meslektaşlarımız davetlidir.
Baromuz avukatlarından Av. Avni Anıl Ekşi'nin sunumu ile Kent Konseyi Kadın Meclisinde Çocuk Hakları Konulu Bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.
Baromuz Avukatlarından Av. Avni Anıl Ekşi ve Av. Beyza Demirel'in sunumuyla 20.11.2017 Pazartesi Günü Halk Eğitim Merkezinde Çocuk Hakları Konulu Seminer Yapılmıştır.
 1  ...