Genel Kurul Dazetliyesi 2012

Sayın Meslektaşım;

Aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek, gerekli kararları almak ve gündemde yazılı seçimleri yapmak üzere Av. K.'nun 82. Ve 84. Maddeleri uyarınca Yalova Barosu Genel Kurulunun toplantıya çağrılması kararlaştırılmıştır.
Genel Kurul; 1136 sayılı sayılı Av. K.'nun 87. Maddesi gereğince 122 kişilik mevcudumuzun yarısından 1 fazlasını oluşturan 62 üyenin katılması ile 13 Ekim 2012 Cumartesi günü Saat: 10.00'da Yalova Adliyesi Konferans Salonunda yapılacaktır. 13 Ekim Cumartesi günü çoğunluk sağlanamazsa 1/5 ini oluşturan 25 üyenin katılması ile toplantı 20 Ekim cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.
Belirtilen gün ve saatte Genel Kurul Toplantısına katılmanızı önemle rica ederim.

Saygılarımla.

Av.Cevdet BEKLER
Baro Başkanı

YALOVA BAROSU