Av. Talih Uyar'ın web sitesine abonelik yaptırdık.

Baromuzca www.e-uyar.com sitesine abone olunmuştur.Adliyedeki bilgisayarlarımızdan siteye erişim sağlanarak Av. Talih Uyar'ın İcra ve İflas Kanunu şerhi ve sitenin diğer erişimlerinden meslektaşlarımızı yararlanabileceklerdir.Bu internet sitesinde, Av. Talih Uyar'ın günümüze kadar yayımlanmış kitap ve makalelerinin yanı sıra uzman kadrosu tarafından sürekli güncellenen, hiçbir yerde bulamayacağınız, emsal Yargıtay kararlarına da ulaşabileceksiniz.

E-uyar online hukuk yayıncılığı, gelişmiş arama motoru ve kullanım kolaylığı sağlayan içeriğiyle hukukçulara hem uyuşmazlıkların çözümünde hem de araştırmalarında yardımcı olmaktadır.

İnternet erişiminin olduğu her yerden ulaşabileceğiniz www.e-uyar.com, zamana karşı yarışan hukukçuların başvuru kaynağı olarak internet dünyasında da faaliyet göstermeyi amaçlamaktadır.

Siteye erişim sadece Baro kütüphanesi bilgisayarlarından mümkün olup giriş için baro görevlisi Eylülsu Akdemir'e müracatları gerekmektedir.