3. Kurgusal Duruşma Yarışması

Türkiye Barolar Birliği tarafından Kocaeli Barosu'nun ev sahipliğinde düzenlenen, " 3. Kurgusal Duruşma Yarışması " 19 Kasım 2011 günü, Düzce, Sakarya, İstanbul, Yalova, Bolu, Bursa, Eskişehir ve Kocaeli Barosu stajyer avukatlarının katılımı ile yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Antikkapı Turizm İşletmesi Toplantı Salonu' nda yapılan kurgusal duruşma yarışma programı, Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av. M. Tamer SOLAKOĞLU ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. V. Ahsen COŞAR' ın açılış konuşmaları ile başladı.

Yarışmada yapılan kura çekimi sonucu öğleden önceki oturumda Bolu - Sakarya, İstanbul - Bursa Baroları öğleden sonraki oturumda ise Kocaeli - Düzce, Yalova - Eskişehir Baroları mücadele ettiler.

3. Kurgusal Duruşma Yarışması sonucunda Düzce Barosu birinci, İstanbul Barosu ikinci, Kocaeli Barosu ise üçüncü oldular.

Yarışmayı birincilikle bitiren Düzce Barosu stajyer avukatlarına ödülleri Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Yusuf COŞKUN ve Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av. M. Tamer SOLAKOĞLU tarafından, yarışmayı ikincilikle bitiren İstanbul Barosu stajyer avukatlarına ödülleri Baro Başkanımız Sayın Av. Cevdet BEKLER tarafından, yarışmayı üçüncülükle bitiren Kocaeli Barosu stajyer avukatlarına ödülleri Düzce Barosu Başkanı Sayın Av. Ali DİLBER tarafından verildi.

Türkiye Barolar Birliği 3. Kurgusal Duruşma Yarışması' na katılan tüm stajyer avukatlara, avukat cübbesi hediye etti. Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av. M. Tamer SOLAKOĞLU' da yarışmaya katılan bütün barolara yarışmanın anısına Kocaeli Barosu' nun plaketini verdi. 3. Kurgusal Duruşma Yarışması Kocaeli Barosu Başkanı Sayın Av. M. Tamer SOLAKOĞLU' nun kapanış konuşması ile sona erdi.

Fotoğrafları Görüntülemek İçin Tıklayınız...