Baromuz stajyerlerinden Muhammed Rohan AYGÜN 11.12.2018 tarihinde ruhsatnamesini alarak Baromuza katılmıştır.
Baromuz stajyerlerinden Sümeyra BAHADIR 06.12.2018 tarihinde ruhsatnamesini alarak Baromuza katılmıştır.
Baromuz avukatlarından Av. Ali Ergün Tuncer'in sunumuyla 30.11.2018 Cuma günü Baromuz Seminer Salonunda KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kapsamında Baromuz avukatlarından Av. Elif TURNACI ÇAVUŞ'un ve 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Baromuz avukatlarından Av. Avni Anıl EKŞİ, Av. Handan FIRAT'ın katılımı ile 22.11.2018 Perşembe günü Subaşı Belediyesi Kent Konseyi ile etkinlik gerçekleştirildi.
Baromuz Staj ve Meslek İçi Eğitim Komisyonu Baromuz Stajyerleri İle Tanışma toplantısında buluştu.
Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin düzenlediği Kadına Yönelik Şiddet Günü Etklinliğinde önceki dönemde Yalova Kent Konseyi Kadın Meclisi ile yürüttüğü çalışmalar nedeni ile Baromuz Kadın Komisyonu avukatlarına plaket sunumu gerçekleşmiştir.
 4  ...