Türkiye Barolar Birliği'nin 31 Mart -1 Nisan tarihleri arasında düzenlemiş olduğu Sıla Projesi Tutum Ve Davranış Eğitimleri konulu Adli Yardım Uygulamalarının Geliştirilmesine Destek Preojesine Baromuz Avukatlarından Av. Çağla Dilan Harputlu, Av. Hilal Ece, Av. Hatice Harputlu, Av. Beyza Demirel, Av. Avni Anıl Ekşi katılmıştır.
Ekte bulunan örnek tur programımızı incelemeniz için sizlerle paylaşıyoruz. Ayrıca tur fiyatımız 27 Kişilik araçta ve 27 kişi sayısında kişi başı 320 TL olup 46 kişilik araçta en az 40 kişi olmak şartıyla kişi başı 290 TL’dir. Tur fiyatına: ulaşım, rehberlik, otel konaklaması, otelde bir akşam yemeği ve bir sabah kahvaltısı araç da ferdi kaza sigortası ve Antis Tour güvencesi dâhildir. Tüm kişisel harcamalar müze ve ören yerleri girişleri ilk gün kahvaltı ve öğle yemekleri dâhil değildir.
Baromuz Stajyerlerinden Ahmet Turgay Özgüler 28.03.2018 tarihinde ruhsatnamesini alarak Baromuza katılmıştır.
Ayşenur Başar 28.03.2018 tarihinde ruhsatnamesini alarak Baromuza katılmıştır.
Baromuz Stajyerlerinden Ali Ergün Tuncer 23.03.2018 tarihinde ruhsatnamesini alarak Baromuza katılmıştır.
Denetimli Serbestlik Mayıs Toplantısı Baromuz Ev Sahipliğinde Gerçekleşmiştir.
 3  ...